Els Museus

sala immersiva ciutat ibèrica d'Ullastret 2

Museu d’Arqueologia de Catalunya-Ullastret

Ullastret

Activitat: Vine que explicarem contes ibers!

Explicació: Has viatjat alguna vegada en el temps? Has viscut mai una aventura on res és el que sembla? Doncs ara és el moment! Vine i coneixeràs tots els secrets d’Indika, la capital dels indiketes, i del món iber. Acompanya’ns a descobrir els seus personatges i a viure les històries més inversemblants que mai hagis imaginat.

Data: Dissabte 30 de desembre de 2017, 12h

Preu: Gratuït

Observacions: Es recomana reserva prèvia. Informació i reserves al telèfon 972 17 90 58 i al correu electrònic macullastret.cultura@gencat.cat.

Captura de pantalla 2017-11-21 a las 17.35.18

Museu de la Mediterrània

Torroella de Montgrí

Activitat: Taller de Cistelleria

Explicació: Un taller que aproparà a tothom qui vulgui provar, de forma creativa, el món de la cistelleria a través d’un material autòcton com és el vímet fresc. Ensenyarem a teixir una fulla de vimet i amb ella farem elements de decoració nadalenca.

Data: Diumenge 17 de desembre, de 11.00h a 13.00h

Preu: Gratuït

Observacions:

Taller adreçat a nens I nenes a partir de 6 anys. Places limitades, cal inscripció prèvia al telèfon 972755080 o a museu@torroella-estartit.cat. Tots els menors d’edat cal que vagin acompanyats d’un familiar.


Activitat: Taller sobre l’arquitecte Rafael Masó

Explicació: Un taller per  a conèixer el món de l’arquitecte gironí Rafael Masó i descobrir la seva vida, els seus dissenys i endinsar-nos en les seves creacions. Realitzarem una visita a l’exposició que hi ha al museu sobre Masó i aprendrem a fer un objecte amb els colors de Masó.

Data: Divendres 29 de desembre, a les 11.00h / Dijous 4 de gener, a les 18.00h

Preu: Gratuït

Observacions: Taller adreçat a nens I nenes a partir de 6 anys. Places limitades, cal inscripció prèvia al telèfon 972755080 o a museu@torroella-estartit.cat. Tots els menors d’edat cal que vagin acompanyats d’un familiar.


Activitat: Taller Estrelles i Planetes

Explicació: Un taller per sortir del museu i viatjar per l’univers descborint galàxies, constel·lacions, estrelles i planetes. Descobrirem com és l’univers i ens endinsarem en els seus secrets. Un taller on realitzarem tots el nostre planeta i ens l’emportarem a casa.

Data: Dimecres 27 de desembre, 12.00h

Preu: Gratuït

Observacions: Taller adreçat a nens i nenes a partir de 6 anys. Places limitades, cal inscripció prèvia al telèfon 972755080 o a museu@torroella-estartit.cat. Tots els menors d’edat cap que vagin acompanyats d’un familiar.


Activitat: Visita teatralitzada al Museu de la Mediterrània

Explicació: L’aventura és a punt de començar! Veniu a fer una passejada única per a descobrir la Mediterrània amb els cinc sentits. D’una manera ben diferent i de la mà d’un personatge molt especial redescobrirem el museu. A través de contes, música i sorpreses ens endinsarem en un mar d’emocions. T’apuntes a acompanyar-nos?

Data: Dimarts 2 de gener, 18.00h

Preu: Gratuït

Observacions: Visita teatralitzada pel Museu de la Mediterrània a càrrec de la Companyia La Minúscula. Activitat adreçada a nens i nenes de 3 a 8 anys. Places limitades, cal inscripció prèvia al telèfon 972755080 o a museu@torroella-estartit.cat. Tots els menors d’edat cap que vagin acompanyats d’un familiar.

Historia-Sant-Feliu

Museu d’Història

Sant Feliu de Guíxols

ActivitatJoc de la Fuga de Caganers

Explicació: Al Museu d’Història hi ha hagut una gran fuga de Caganers. Els teníem a punt per posar-los al pessebre i quan els hem anat a buscar no els hem trobat! Necessitem la vostra ajuda per localitzar-los perquè s’han amagat a les exposicions. Demaneu el joc de la Fuga de Caganers quan vingueu a visitar-nos, a veure si entre tots ho aconseguim! Molts ànims petits aventurers!

Data: Del 23 de desembre de 2017 al 7 de gener de 2018 (de dilluns a dissabte de 10.00 a 18.00h i diumenges i festius, matins d’11.00 a 14.00h)

Preu: Entrada general del Museu d’Història, 2€

Observacions: Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions del Museu d’Història


ActivitatEls secrets de la remeiera Remei

Explicació: Taller on els participants descobriran algunes de les plantes medicinals més comunes en el nostre entorn, les seves propietats culinàries i medicinals i per acabar, elaboraran el famós “Curacops” (Oli de romaní), que es podran endur a casa per guarir les patacades i dolors musculars de grans i petits.

Data: 4 de gener de 2018 d’11 a 13 h.

Preu: 3€

Observacions: Taller familiar, adequat per a mainada a partir de 5 anys, menors de 12 anys han d’assistir acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia.

imatge joc pistes

Museu Etnogràfic de Ripoll

Ripoll

Activitat: Misteri al Museu

Explicació: La desaparició d’un objecte del Museu farà que haguem d’estar pendents de les pistes que es trobaran dins les vitrines entre les sales d’exposició per tal de descobrir qui n’ha estat el lladre! Diferents personatges del Museu, com un pastor, el gegant de Plafalgàs o un clavetaire… conduiran la recerca del sospitós o culpable de la desaparició de l’objecte. A tothom que vulgui participar-hi, se li donarà un petit carnet de detectiu en què podrà recollir totes les pistes que reuneixi fins a desxifrar aquest entrellat. El primer que resolgui l’enigma s’endurà un obsequi!

Data: Dissabte 2 desembre, 19.30h. Durant tot el mes de desembre, en horari d’obertura del museu, es podrà realitzar l’activitat.

Preu: Activitat del dia 2: gratuït. Realització del joc de pistes la resta del mes: 50% descompte en l’entrada qui vingui a fer l’activitat Misteri al Museu.

Observacions: El joc de pistes Misteri al Museu es va iniciar el mes d’abril i cada mes s’ha donat una nova pista fins arribar al mes de desembre, quan es podran trobar ja totes les pistes dins les vitrines del Museu. El dissabte 2 de desembre es donarà el tret de sortida per gaudir del joc sencer durant tot el mes de desembre i vacances de Nadal. Qui vingui al Museu a fer l’activitat durant aquest període tindrà el 50% de descompte en l’entrada.

P1000877

Museu de la Pesca de Palamós

Palamós

Activitat: Exposición temporal nusos mariners

Explicació: Visita lliure a l’exposició temporal “Nusos Mariners” on els visitants han de demostrar les seves habilitats tot fent rèpliques dels nusos exposats.

Data: En horaris d’obertura del Museu de la Pesca. Consulteu web www.museudelapesca.org

Preu: Entrada gratuïta.


Activitat: Expliquem un conte

Explicació: Us explicarem un conte amb la mar o Palamós com a protagonistes. Veniu amb la vostra família i amics al Museu de la Pesca a passar una bona estona.

Data: Dissabte 30 de desembre, 17 h

Preu: Entrada gratuïta

Observacions: Activitat per a nenes i nens a partir de 4 anys. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Informació Museu de la Pesca 972600424.


Activitat: Joc de pistes al Museu de la Pesca

Explicació: Et proposem un joc de pistes al Museu de la Pesca durant dues hores. Només et cal un grup d’amics i ganes de passar-ho bé.

Data: Dimarts 2 de gener. Horari de matí d’11 a 13h. Horari de tarda de 16 a 18 h

Preu: Activitat gratuïta, places limitades, s’atendran els grups per estricte ordre d’arribada.

Observacions: Els menors han d’anar amb un adult responsable. Grups de fins a 5 participants. Informació Museu de la Pesca 972600424


Activitat: Visita guiada a les barques del peix

Explicació: L'”Estrella Pola” i la “Gacela” són dues barques de pesca amarrades davant el Museu de la Pesca preparades per a la visita pública. Veniu-les a conèixer i esbrineu més sobre la pesca del peix blau i de la gamba de Palamós.

Data: Dissabte 30 de desembre, 12 h.

Preu: Activitat gratuïta, places limitades.

Observacions: Informació i reserves Museu de la Pesca 972600424.


Activitat: Petits xefs. Tallers de cuina a L’espai del peix

Explicació: Tallers de cuina per a nenes i nens de 8 a 14 anys.

Data: Dimecres 27, dijous 28 i divendres 29 de desembre, de 10.15 a 13 h.

Preu: Preu 12€/ dia.

Observacions: Informació i reserves Museu de la Pesca 972600424.

Suro

Museu del Suro de Palafrugell

Palafrugell

Activitat: El Pessebre del Museu 

Explicació: Gràcies a la relació que hi ha entre el suro i els pessebres, es va establir un conveni de col·laboració amb els Amics del Pessebre del Baix Empordà. Com cada any ens munten el pessebre, però, hem tornat a perdre el caganer! Se’ns ha tornat a escapar pel museu i s’ha amagat per l’exposició, ens ajudeu a trobar-lo? Si el trobeu feu-li una fotografia! Després feu-vos seguidors de l’instagram @museudelsuro, pengeu la foto del caganer amb el hashtag #elcaganerperdut2017 i etiqueteu #museudelsuro a la foto. Entre tots els participants sortejarem un obsequi de la botiga del museu.

Data: Del 16 de desembre del 2017 al 14 de gener del 2018


Activitat: Taller de Postals de nadal

Data: 16 de desembre. 17h

Preu: Gratuïta


Activitat: Gimcana teatralitzada

Data: 23 de desembre. 17h

Preu: Gratuïta


Activitat: Taller de pintura de Nadal

Data: 27 de desembre. 17h

Preu: Gratuïta


Activitat: Tarda de jocs de suro

Data: 28 de desembre. 17h

Preu: Gratuïta


Activitat: Calendari 2018

Data: 29 de desembre. 17h

Preu: Gratuïta


Activitat: Visita teatralitzada. Exposició Temporal  Empordà Industrial

Data: 30 de desembre. 17h

Preu: Gratuïta


Activitat: Visita exprés exposició permanent

Data: 31 de desembre. 12h

Preu: Gratuïta


Activitat: Contacontes i taller de titelles

Data: 3 de gener. 17h

Preu: Gratuïta


Activitat: Taller de Fanalet de reis

Data: 4 de gener. 12h i a les 17h

Preu: Gratuïta


Activitat: Taller de Fanalet de reis

Data: 5 de gener. 12h

Preu: Gratuïta

Sants d'Olot

Museu dels Sants d’Olot

Olot

Activitat: Fes el teu fanalet

Explicació: Taller de fanalets de Reis. A càrrec de la companyia La Sal

Data: Dissabte 30 de desembre, d’11 a 12 h i de 12 a 13 h

Preu: Entrada gratuïta

Observacions: Taller per a nens i nenes a partir de 3 anys (Places limitades. Cal inscripció prèvia al 972 266 791)


Activitat: Taller de postals de Nadal

Explicació: Taller de postals de Nadal amb collage. A càrrec de la companyia La Sal

Data: Dissabte 16 de desembre, d’11 a 12 h i de 12 a 13 h

Preu: Entrada gratuïta

Observacions: Taller per a nens i nenes a partir de 3 anys (Places limitades. Cal inscripció prèvia al 972 266 791)

Activitat famíla Museu Garrotxa (3)

Museu de la Garrotxa

Olot

Activitat: Activitats per a passar una estona amb la família

Explicació: El Museu de la Garrotxa proposa activitats per passar una estona amb la família, per als més petits i per als que no ho són tant! Fareu de detectius, descobrireu personatges amagats en els quadres, fareu d’escultors o dibuixareu igual que molts dels artistes que trobareu al Museu.

Data: Tots els dies d’obertura del Museu de la Garrotxa

Preu: Entrada gratuïta

Observacions: No cal reserva prèvia. Per fer l’activitat el Museu es disposa d’un “Quadern d’activitats” (en català, castellà, anglès i francès). Al llarg del recorregut per les sales del Museu hi ha 3 racons infantils amb activitats per a fer, petits i grans.

Mmar Lloret

Museu del Mar de Lloret de Mar

Lloret de Mar

Activitat: Nadal al Museu

Explicació: Proposem cada tarda fer una activitat-taller diferent, relacionades amb el Museu, el mar, el patrimoni del poble i amb aspectes nadalencs.

27/12 Taller per fer un esgrafiat a la Casa Museu de Can Font, nens a partir de 6 anys

28/12 Taller per fer un vitrall a la Casa Museu de Can Font, nens a partir de 6 anys

29/12 Taller per fer un submarí al Museu del Mar, nens a partir de 6 anys

30/12 Taller per fer un joc de pescar peixos al Museu del Mar, nens a partir de 4 anys

Data: 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2017, 17 h

Preu:  Casa Museu de Can Font – General  5€, reduït 2,50€

Museu del Mar – General 4€, reduït 2€

Menors de 12 anys gratuït

Observacions: Els nens hauran d’anar acompanyats d’un adult. Places limitades, venda d’entrades anticipades.

Llivia

Museu Municipal de Llívia

Llívia

Activitat: De joc en joc sentirem el museu del tot!

Explicació: Jocs de descoberta i reconeixement amb els sentits de plantes medicinals per a nens de 6 a 12 anys… i en acabar… xocolatada!

Data: 30 de desembre de 16.30 a 18.30h

Preu: Entrada gratuïta.

Mus Jueus Girona

Museu d’Història dels Jueus

Girona

Activitat: Taller d’elaboració de sufganiot

Explicació: Una sufganià (plural, sufganiot) és un bunyol típic de la festa jueva de Hanukkà que sol anar farcit de melmelada o crema i cobert amb sucre glacé. Aquests bunyols es consumeixen principalment en les setmanes prèvies i durant la festa de les Llums (Hanukkà).

Data: Dijous 28 de desembre, 10.30h. Dijous  4 de gener de 2018, 10.30h

Preu: 3€. Descompte pels socis Club Girona Cultura: 2€  Inscripcions a partir de l’1 de desembre

Observacions: Per a infants a partir de 5 anys. Places limitades. Informació i inscripcions: www.girona.cat/call – Tel. 972 21 67 61.

Mus d'Historia Girona

Museu d’Història de Girona

Girona

Activitat: Taller de llufes amb ombres xineses

Explicació: Explicarem la tradició de les llufes. I en convertirem una en ombra xinesa, prenent de model els elements de la imatgeria festiva del Museu d’Història de Girona. Realització a càrrec de l’Associació Baba Babarota.

Data: Dimecres 27 de desembre, de 10.30 a 12h

Preu: 3€

Observacions: Edats recomanades de 3 a 12 anys.


Activitat: Taller de construcció d’un fanalet 

Explicació: Construirem un fanalet inspirat en els elements de la imatgeria festiva del Museu d’Història de Girona. Realització a càrrec de l’Associació Baba Babarota

Data:Dimecres 3 de gener, de 10.30 a 12h

Preu: 3€

Observacions: Edats recomanades de 3 a 12 anys.

somni

Museu del Cinema. Col·lecció Tomàs Mallol

Girona

Activitat: Dibuixem un somni. Taller de llum negra

Explicació: Aquest Nadal Gironamuseus proposa tallers infantils que permeten conèixer aspectes divertits i originals dels museus de la ciutat. Dibuixem un somni és un taller en el qual, a partir d’una cançó i molta imaginació, dibuixarem un somni fluorescent. Experimentarem amb llum negra i diferents materials amb la finalitat de transformar l’espai i poder interactuar.

Data: Dijous 28 de desembre i dijous 4 de gener, de 10.30 a 11.45 h

Preu: 3€ per persona i taller (2€ pels socis del Club d’Actors i del Club Girona Cultura)

Observacions: Edat: De 7 a 12 anys. Places limitades 25 nens i nenes per taller i dia. Inscripcions: fins a exhaurir places (a partir del dia 1 de desembre) en aquest enllaç. S’aconsella venir vestits amb roba negra o fosca.


Activitat: Jornada de portes obertes. 121è aniversari del naixement del cinema

Explicació: Entrada lliure a l’exposició permanent del Museu del Cinema amb motiu del 121è aniversari de la primera projecció pública de cinema de pagament, realitzada pels germans Lumière el 28 de desembre de 1895 al Saló Indien del Grand Café al Boulevard des Capucines a París.

Data: Dijous 28 de desembre. 10-20h

Preu: Entrada lliure.

P1060299

Museu d’Art de Girona

Girona

Activitat: Benvingut Any Nou! 

Explicació: Prepararem un cotilló ben original (antifaços, serpentines, bossetes per el raïm de la sort…) per celebrar la despedida de l’any ben caracteritzats!

Data: 29 de desembre

Preu: Preu per persona, inclosos els menors d’edat: 3€ Preu Amics del mdA: 2€

Observacions: Material inclòs. Cal reserva prèvia al tel. 972 20 38 34. L’activitat només es durà a terme si hi ha un mínim de cinc persones inscrites. Màxim 20 nens i nenes. Per a infants de 7 a 12 anys. 20 places per taller. Cal adult acompanyant.


Activitat: Fem la corona per el Tortell de Reis

Explicació: Una proposta nadalenca per als més petits de la casa: la descoberta de la iconografia dels Reis d’Orient a les peces del museu d’art, i de la tradició del tortell a partir de la creació d’una corona per al tortell del Reis.

Data: 2 de gener

Preu: Preu per persona, inclosos els menors d’edat: 3€ Preu Amics del mdA: 2€

Observacions: Material inclòs. Cal reserva prèvia al tel. 972 20 38 34. L’activitat només es durà a terme si hi ha un mínim de cinc persones inscrites. Màxim 20 nens i nenes.

Per a infants de 7 a 12 anys. 20 places per taller. Cal adult acompanyant.

museu-d-arqueologia-de

Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona

Girona

Activitat: Contes de Nadal i taller de fanalets 

Explicació: Un matí on explicarem contes musicats de Nadal I els acompanyarem d’un taller original de fanalets per anar a rebre els Reis. Activitat a càrrec de la Companyia La Sal d’Olot, dirigida a infants de 3 a 10 anys. 25 places per taller. La reserva cal fer-la a partir de l’1 de desembre, en aquest enllaç. Més informació en aquest enllaç.

Data: 27 de desembre i 3 de gener, 10.30h

Preu: 3€ per persona i taller (Girona cultura 2 €)

 

Captura de pantalla 2017-11-23 a las 13.46.15

Museu del Joguet de Catalunya

Figueres

Activitat: TOC-TOC….REJOC! Viatge fantàstic al món dels joguets

Explicació: Visita teatralitzada per a totes les edats. La baronessa de Terrades i la seva filla Clotilde ens guiaran en un viatge màgic en el temps. Passat, present i futur sortiran de la maleta viatgera, com si d’una màquina del temps es tractés!

Data: Dissabte, 9 de desembre, 12h

Preu: 3,5 € + entrada al museu

Observacions: Places limitades. Imprescindible reserva prèvia al Museu o al 972 504 585.


Activitat: Fes-te amiga o amic dels robots!

Explicació: A partir de la col·lecció de robots del Museu i amb fragments de pel·lícules, joguets i robots descobrirem tot un món robòtic!

Després farem un taller artístic on cada infant farà el seu robot personalitzat amb materials reciclats i, seguidament, entre tots realitzarem una stopmotion en què els robots es mouran i tindran vida!

Data: Dijous, 21 de desembre, 11.30h

Preu: 6€

Observacions: 

Places limitades. Imprescindible reserva prèvia al Museu o al 972 504 585. Durada del taller: 2 hores. Taller impartit per Marta i Petra, art per tots costats.

Auca de Nadal del Museu Empordà

Museu de l’Empordà

Figueres

Activitat: Fes punta al teu llapis

Explicació: Activitat familiar vinculada a l’exposició temporal de Carles Bros “Fes punta al llapis”, on els nens i nenes descobriran tota la màgia i poesia que es pot desprendre d’un element aparentment tan familiar i quotidià: el llapis.

Data: Dissabte 23 i 30 de desembre, 17h. Dimecres 3 de gener, 12h.

Preu: Gratuïta

Observacions: Servei educatiu a càrrer d’EducArt. Inscripcions al 972 50 23 05 / infome@museuemporda.org.

DSC02398 copia

Museu de l’Anxova i de la Sal

L’Escala

Activitat: Taller de barquetes de suro

Explicació: Construeix un llagut de vela llatina amb casc de suro. Aprèn el nom de les parts d’una embarcació, les diferents maniobres de les veles i a fer nusos mariners. Els menors han d’anar acompanyats.

Data: 7 i 29 de desembre, 11h

Preu: 5€

Observacions:Els participants s’emporten la seva barca després de fer el taller.

tallers de nadal_empúries2

Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries

L’Escala

Activitat: Tallers de Nadal a Empúries

Explicació: No us perdeu els tallers infantils que el MAC-Empúries ha preparat per aquest Nadal. Us proposem diferents activitats perquè els més menuts de la casa gaudeixin i es diverteixin aprenent sobre el món antic. Ens fabricarem les nostres decoracions de Nadal i les nostres joguines, ens disfressarem i celebrarem les Saturnalia, les festes dels antics romans.

Data: 27, 28 i 29 de desembre del 2017 / 2 i 3 de gener del 2018, de 10h h a 13h

Preu: 3€ / Sessió

Observacions: Edat recomanda entre 5 i 10 anys Lloc de trobada i recollida: Vestíbul del centre de recepció de visitants del MAC-Empúries. Podeu inscriure els vostres fills/es a les sessions que us convinguin o us interessin. Places limitades. Cal reserva prèvia al correu reservesempuries@gencat.cat o al telèfon 972 77 59 76 (de 8h a 15h).

joc de pistes familiar

Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries

Castelló d’Empúries

Activitat: Taller familiar de natura. Centres de Nadal i flors naturals

Explicació: Vine amb els fills a preparar la decoració per aquest Nadal amb flors naturals i aprofita per aprendre molt sobre aquestes flors!

Data: 16 de desembre, 11h

Preu: 2 € per adult, 1 € majors de 6 anys.

Observacions: Aquesta activitat familiar té places limitades. Cal reserva prèvia al telf. 972 25 05 12. Els nens i nenes han d’anar acompanyats d’un adult.


Activitat: Joc de pistes familiar: Els farinons i els secrets de fer farina!.

Explicació: Vine amb els nens a l’ecomuseu i intenta resoldre un seguit de preguntes de la mà dels farinons  mentre gaudeixes de la visita per la fàbrica de farines. Si ho aconsegueixes podràs guanyar el joc personalitzat L’Escala, versió farinera.

Data: Tots els dies de la campanya de Nadal 

Lloc: Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries

Horari: De dimarts a divendres, de 10 a 14h Dissabtes, de 10 a 14h i de 16 a 18h Diumenges, de 10.30 a 13.30h. Dies de tancament: Els dilluns, el  25 i el 26 de desembre, l’1 i el 6 de gener.

Preu: Activitat gratuïta amb l’entrada del museu per part dels adults.

Observacions: Organitza: Ecomuseu-Farinera i Ajuntament de Castelló d’Empúries.

terracota

Terracotta Museu de Ceràmica

La Bisbal de l’Empordà

Activitat: El manual del petit ceramista

Explicació: Aquest Nadal el Terracotta Museu us proposa convertir-vos en aprenents de ceramista a través d’aquesta proposta familiar. Es tracta d’una activitat autoguiada per realitzar durant la visita a l’exposició permanent. Amb l’entrada del museu us donarem “El manual del petit ceramista”. Aquest manual us explicarà tot el que cal saber per convertir-vos en els millors aprenents de ceramista. Durant la visita el manual us proposarà un conjunt de proves i enigmes que haureu de resoldre. Que tingueu sort!

Data: Del 16 de desembre al 7 de gener

Preu: Gratuït amb l’entrada del museu

Observacions: Activitat recomanada per nens i nenes d’entre 5  i 12 anys. Els nens i nenes han de venir acompanyats pels pares. Si els participants són molt petits necessitaran l’ajuda dels pares.

DSC_3097

Museu Darder. Espai d’Interpretació de l’Estany

Banyoles

Activitat: Nadal als museus de Banyoles

Explicació: Des dels Museus de Banyoles convidem a tots els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys a venir a participar dels tallers que oferim. Serem creatius i imaginatius tot preparant el Nadal. Els Museus ens inspiraran! Potser seran les pedres, les plantes, els animals o bé la imaginació de cadascú el que farà que treballem amb les nostres mans per ser ben originals.

Data: 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, de 9 a 13h

Preu: 10 € / dia i nen

Observacions: Places limitades. Inscripcions online a través del web dels Museus www.museusdebanyoles.cat. Posssibilitat d’inscriure’s per dies aïllats. Ens reservem el dret d’anul.lar l’activitat si no s’arriba a un mínim d’inscrits. Activitat només per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

2014_12_22_Tallers Nadal

Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles

Banyoles

Activitat: Nadal als museus de Banyoles

Explicació: Des dels Museus de Banyoles convidem a tots els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys a venir a participar dels tallers que oferim. Serem creatius i imaginatius tot preparant el Nadal. Els Museus ens inspiraran! Potser seran les pedres, les plantes, els animals o bé la imaginació de cadascú el que farà que treballem amb les nostres mans per ser ben originals.

Data: 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, de 9 a 13h

Preu: 10 € / dia cada nen.

Observacions: Places limitades. Inscripcions online a través del web dels Museus www.museusdebanyoles.cat. Posssibilitat d’inscriure’s per dies aïllats. Ens reservem el dret d’anul.lar l’activitat si no s’arriba a un mínim d’inscrits. Activitat només per a nens I nenes de 6 a 12 anys.